Over Almost Ready

Brood voor de horeca en grootverbruik: elke dag vers

Brood kan zich verheugen in een nog steeds groeiende populariteit. Het is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks menu en vrijwel elk hotel, restaurant, cateringbedrijf of kantine heeft broodproducten op het menu staan. Of u het brood nu voor het ontbijt, bij de lunch of het diner wilt gebruiken, u wilt uw gasten natuurlijk altijd lekker vers brood presenteren. Met Almost Ready als ambachtelijke broodleverancier voor de horeca kunt u dat ook waarmaken.

Ambachtelijk brood uit binnen- en buitenland
Onze afbak broodproducten kopen wij in bij gerenommeerde bakkerijen in de betreffende landen. Onze Franse broden komen dus ook werkelijk uit Frankrijk en de Italiaanse broden uit Italië. Vanzelfsprekend komen de Nederlandse broodproducten uit onze eigen bakkerij. Als broodleverancier voor de horeca beschikken wij over een zeer ruim assortiment, zodat u uw klanten elke dag een gevarieerd assortiment aan broodproducten kunt presenteren.

Brood bestellen voor de horeca is niet altijd gemakkelijk: u wilt niet te weinig bestellen, maar ook niet blijven zitten met een overschot. De keus uit vele verschillende soorten brood maakt het wellicht nog moeilijker om te beslissen wat u vandaag aan uw gasten wilt presenteren. Als u bij Almost Ready uw brood bestelt, behoren deze problemen tot het verleden. Onze producten zijn lang houdbaar en u kunt ze snel afbakken. Zo kunt u altijd aan de wensen van uw gasten, klanten of bezoekers tegemoet komen.

Makkelijk brood bestellen voor horeca en catering
Met Almost Ready als uw broodleverancier voor de horeca heeft u altijd voldoende brood in huis en nooit te veel. Zo kunt u uw klanten altijd een vers en knapperig brood aanbieden. Lekker ambachtelijk brood, dat u alleen even hoeft af te bakken. Brood bestellen kunt u nu snel en gemakkelijk doen op een moment dat het u uitkomt. Gewoon op onze website. Bekijk ons assortiment eens op uw gemak. Om te bestellen en te profiteren van het ruime assortiment brood voor de horeca, maakt u even een account aan; geheel vrijblijvend. U kunt ons na afspraak natuurlijk ook bezoeken aan de Helicopterstraat 7 in Amsterdam.