De basis is een mousse van ricotta cheesecake en is Panna Cotta een Italiaans nagerecht wat letterlijk gekookte room betekent. Panna Cotta komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piëmont. De basisingrediënten zijn room, melk en suiker. Panna cotta wordt vaak geserveerd met bessen, karamel of chocoladesaus. Maar onze Panna Cotta is vermengd met gepureerde frambozen en geeft een heerlijke volle smaak. Afmeting: Ø 26 cm – In 12 punten gesneden.

Productnaam

Panna cottataart Ø 26cm, 12 punten

Artikelnummer

75104

Moment van de dag

Banqueting, Diner

Deegsoort

Ingrediënten

suiker, MELK (magere), water, EI, plantaardige olie (palm, raap), room (MELK), gelatne, TARWEbloem, glucosesiroop, gehard plantaardige olie (palm, kokos, palmpit), emulgatoren (SOJAlecithine, E433, E471), gemodifceerd zetmeel, aroma, stabilisatoren (natriumfosfaat, carrageen, natriumcarbonaat), verdikkingsmiddel (E418), invertsuikerstroop, fructose-glucosestroop, rijsmiddel (E450), zout, aardappelzetmeel, voedingszuren (citroenzuur, kaliumcitraat, E333, melkzuur), conserveermiddel (E202), weipoeder (MELK), kleurstof (E160A(ii)), vitamine A, vitamine D3.

Allergenen

Kcal*

Kjoule*

Gewicht

1400g

Lengte van brood

Aantal per verpakking

3

Houdbaarheid

Bewaaradvies

Bewaren in een gesloten verpakking, op minimaal -18 °C.

Bereidingswijze

Product anderhalf tot 2 uur laten ontdooien bij 4 °C.

EAN-code

8718026244644