Bake-off producten van Hollandse bodem

Top Bakkers is een landelijke organisatie van 65 ambachtelijke bakkerijen, die in 1985 is opgericht. De aangesloten bakkers leveren elk in een bepaalde regio. Samenwerkend bedienen we zo heel Nederland. Voordeel van het netwerk is dat alle bakkers regionaal naam en faam hebben en de smaakbeleving van hun eigen regio kennen. Dit onderscheidt Top Bakkers van organisaties die vanuit één centraal gelegen bakkerij werken.  De Top Bakkerijen worden landelijk ondersteund door professioneel account- en kwaliteitsmanagement vanuit het kantoor in Apeldoorn, dat activiteiten op het gebied van o.a. facturering, promotie, verkoop en kwaliteitszorg coördineert. Ook treedt Top Bakkers op als gesprekspartner tegenover nationale accounts en inkooporganisaties.

Almost Ready is ook één van de bakkerijen die voor de Top Bakkers bake-off producten produceert. Daarnaast importeert Almost Ready ook specialiteiten uit een aantal Europese landen.

Bestel uw bake-off en diepvriesproducten van Top Bakkers bake-off bij Almost Ready.

Top Bakkers: brood met smaak uit de streek

De meesterbakkers van Top Bakkers zorgen al meer dan 30 jaar voor ‘brood op de plank’. Het assortiment van bake-off en diepvriesproducten is net zo divers als het smaakvol is. Als u de producten afbakt is het net alsof u in de bakkerij staat, zo lekker ruikt het naar vers gebakken broodjes. Krokante en overheerlijke broden en snacks op tafel zetten was nog nooit zo eenvoudig.

De afbakbroodjes van Top Bakkers zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en hebben een constante kwaliteit. En het grote voordeel van bake-off? U bakt alleen wat u ook echt nodig heeft. Nooit teveel, maar ook nooit te weinig. U verkoopt dus altijd ‘ja’!

Producten sorteren
Producten per pagina
Product type
Moment van de dag
Trefwoord
Gewicht
Lengte