Patisserie Unique

Keuze uit meer dan 250 gebak- en broodsoorten
De keuze is onbeperkt en wij maken naast de weergegeven soorten specifieke gebakproducten welke wij geheel naar de wens van de klant bereiden.

Scherpe Aanbiedingen
Naast een regulier assortiment tegen de scherpste prijzen zijn er altijd spectaculaire aanbiedingen en pretenderen we de meest voordelige bakker te zijn.

Uitstekende kwaliteit en 100 % voedselveilig
Onze producten staan onder streng toezicht van het banketbakkerscollectief en worden onze producten dagelijks gekeurd. Op deze manier voldoet onze kwaliteit aan de hoogste eisen. Onze bakkerijen worden ten behoeve van de voedselveiligheid gecontroleerd en zijn gecertificeerd. Onze organisatie in Soest is ISO 22000 gecertificeerd.

Patisserie Unique

Patisserie Unique is in 2003 gestart met twee banketbakkerijen en is inmiddels uitgegroeid tot een alliantie van 37 kleine en middelgrote productiebedrijven. Deze bedrijven zijn onderscheidend in assortiment, kwaliteit en vooral vakmanschap.

Patisserie Unique is een organisatie ten behoeve van de aangesloten productiebedrijven en zorgen wij voor productontwikkeling, verpakking, voedselveiligheid, logistiek, financiën, marketing en verkoopzaken.

De producten van Patisserie Unique zijn specialiteiten in Nederland en België voor de Horeca & Foodservice, collega bakkerijen en Zorginstellingen.

Filter products / Patisserie Unique / Showing all 14 results
Producten sorteren
Producten per pagina
Product type
Moment van de dag
Trefwoord
Merken
Gewicht
Lengte
Zoeken