COUP DE PATES: de parels van de Franse gastronomie

Het merk Coup de Pates® is in 1990 gelanceerd als onderdeel van de Hubert groep. Bernard Hubert, de zoon van de oprichter, had al in 1950 het vernieuwende idee om voor de food professionals in Frankrijk een kwalitatief hoogstaand assortiment semi kant-en-klare diepgevroren producten op de markt te brengen. Deze producten moesten wel volgens de zeer verfijnde kwaliteitscriteria van de traditionele en ambachtelijke methoden bereid worden. Tevens moesten zij betrouwbaar, innoverend, en eenvoudig te bereiden zijn. In samenwerking met een groot aantal gespecialiseerde productiebedrijven in de hele wereld heeft Coup de Pates een indrukwekkend scala producten ontwikkeld: hier wordt line extension ten top bedreven! Sinds 2005 behoort Coup de Pates tot de Aryzta Groep, een wereldwijde voedselproducent en leverancier voor de sectoren foodservice, retail en QSR.

Nog geen klant bij Almost Ready? Voeg de producten toe aan uw wensenlijst en stuur deze naar ons op. We maken snel een afspraak om u de producten te laten proeven.

Coup de Pates: Franse klasse in de keuken

Tegenwoordig biedt Coup de Pates een uitgekiend assortiment van meer dan 1300 rauwe, voorgebakken en kant-en-klare specialiteiten aan in zes verschillende categorieën: viennoiserie, brood, zoete en hartige receptieproducten, hartige producten, patisserie en halffabricaten.

Hoe u het Coup de Pates assortiment herkent? In alle producten zijn uitsluitend de beste ingrediënten gebruikt. Ze zijn eenvoudig te bereiden en smaken heerlijk! De variëteit is enorm: van viennoiserieproducten voor de ochtend, sandwiches en snacks voor de middag tot de taarten, desserts en friandises voor ’s avonds.

Coup de Pates heeft een eigen Research and Development-afdeling met een hypermodern onderzoeks- en testlaboratorium. Hier worden innoverende en exclusieve recepten ontwikkeld en vervolmaakt. Het gepassioneerde R&D-team is permanent op zoek naar nieuwe trends, creëert originele producten en zoekt onafgebroken naar innoverende specialiteiten. Hierbij heeft men een luisterend oor voor de markt en de professionele gebruikers. Het assortiment wordt aangepast aan de wensen en behoeften van u als klant. Vanzelfsprekend voldoet Coup de Pates aan alle internationale hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Producten sorteren
Producten per pagina
Product type
Moment van de dag
Trefwoord
Gewicht
Lengte