Taste the world with Brown and Serve

Met de producten van Brown & Serve zet u in een handomdraai een culinaire beleving met wereldse smaken op tafel. Geen dag is hetzelfde. Met bake-off producten kunt u perfect inspelen op alle behoeften. En met de bake-off producten van Brown & Serve gaan we nog een stapje verder.

Brown & Serve heeft een gevarieerd gamma van ambachtelijk brood waarvan de oorsprong in diverse culturen ligt. Kleinbrood, grootbrood, zoet en hartig. Van spannende Italiaanse Piadina tot verleidende Franse brioches. De basis? Liefde voor food.

Wat onze producten gemeen hebben?

  • verleidelijk lekker
  • altijd vers
  • gemakkelijk
  • hoogwaardige kwaliteit
  • smart en innovatief

Brown & Serve gaat voor pure smaakbeleving.

FEEL GOOD

Opvallend, vernieuwend, culinair, verrassend, gezond, trendy en een onovertroffen smaak. Kenmerken die in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een ijzersterke positie in de wereld van beleving. Want eten gaat al lang niet meer alleen om het vullen van de maag. Even snel een weinig inspirerende maaltijd nuttigen behoort tot het verleden. Het draait om samen zijn, het delen van ervaringen en genieten van (h)eerlijke voeding.

Samen

Het geheim van Brown & Serve? Eigenlijk hebben we geen geheim. De basis van Brown & Serve is onze liefde voor lekker eten. Én samenwerking. Binnen ons team, met onze leveranciers, met onze klanten en met onze eindgebruikers. Geen idee is ons te gek en we experimenteren graag met spannende, soms niet erg voor de hand liggende, ingrediënten. Het resultaat vindt u in ons assortiment van bake-off producten, dat continue in ontwikkeling is.

Filter products / Brown & Serve / Showing 1 - 16 of 42 results
Producten sorteren
Producten per pagina
Product type
Moment van de dag
Trefwoord
Merken
Gewicht
Lengte
Zoeken