Bestel BRIDOR bake-off en diepvriesproducten bij Almost Ready

De Franse topbakkerij Bridor, opgericht in 1988, is de voornaamste leverancier van kwalitatief hoogstaande en ambachtelijke diepvries-, viennoiserie- en broodproducten in Frankrijk. In het productieproces combineert Bridor ouderwets vakmanschap van weleer met ultramoderne technologie. Ieder ingrediënt moet voldoen aan uiterst strenge selectiecriteria. Bridor gebruikt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, zoals Frans meel en extra fijne Bretonse of Charentes Poitou A.O.C.-boter. Daarnaast krijgt het deeg, net als bij “de bakker op de hoek”, alle tijd om te rusten, waardoor alle aroma’s zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bestel afbak- en diepvriesproducten van Bridor bij Almost Ready. Nog geen klant bij Almost Ready? Voeg de producten toe aan uw wensenlijst en stuur deze naar ons op. We maken snel een afspraak om u de producten te laten proeven.
De overheerlijke producten van Bridor’s meesterbakkers en -chefs worden geleverd aan bedrijven met één of meer Michelin-sterren, zoals de restaurants van Paul Bocuse en Alain Ducasse. De specialiteiten worden geëxporteerd naar 42 landen in de hele wereld. Bridor is sinds 1995 nauw verbonden met Maison Lenôtre*. Deze samenwerking sloot aan bij de wens van Bridor om zich hoog in de markt te positioneren. Dankzij de technische assistentie van de bakkerijschool van Lenôtre is Bridor er in geslaagd een toppositie te behalen. Dankzij de gezamenlijke inspanning van Bridor en Lenôtre is een kwalitatief hoogstaand assortiment ontwikkeld, geïnspireerd op de traditionele bereidingswijze. Dit betekent een zorgvuldige selectie van het meel, het langzaam kneden van het deeg, het tenminste vier uur laten rusten in een kuip en het voor 90% afbakken in een oven met stenen vloerplaat. De smaak en krokantheid van het brood komt hierdoor optimaal naar voren. Op het overzicht staan de producten die onder het label van Lenôtre geproduceerd worden apart vermeld.
* In 1968 creëert de onlangs overleden fameuze chef patissier Gaston Lenôtre zijn Maison Lenôtre in Plaisir. In de loop der jaren realiseert hij vanuit Plaisir een aantal boutiques, de traiteurafdeling, de restaurants en de licentie-afdeling “Une Recette Lenôtre”. Dankzij zijn wereldberoemde kookschool Ecole Lenôtre maken chef-koks vanuit de hele wereld kennis met zijn onuitputtelijke creativiteit en innovatiedrang. De Ecole Lenôtre is de kraamkamer van luxe gastronomie!

Producten sorteren
Producten per pagina
Product type
Moment van de dag
Trefwoord
Gewicht
Lengte